Termeni si Conditii

Hotel Brasov - Victoria Bulevard

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile scrise mai jos:
Toate paginile site-ului https://victoriabulevardhotel.ro/ sunt proprietatea firmei S.C. Edison S.R.L. Toate codurile HTML precum si controalele Active X detinute de acest web site sunt proprietatea firmei S.C. Edison S.R.L.

ART.1. CONDITII DE UTILIZARE

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. Edison S.R.L.

Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al S.C. Edison S.R.L. , este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul S.C. Edison S.R.L. numai in scopuri informative. S.C. Edison S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

ART.2. UTILIZAREA SITE-ULUI

S.C. Edison S.R.L. va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor.

Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial.

Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa.

Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. Edison S.R.L. si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

ART.3. PRELUCRAREA INFORMATIEI

Informatia va fi prelucrata de catre https://victoriabulevardhotel.ro/ in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

3.1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
3.2. Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
3.3. Facturare;
3.4. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
3.5. Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor S.C. Edison S.R.L. si ale companiilor asociate/parteneri;
3.6. Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. Edison S.R.L. si ale companiilor asociate/parteneri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);
3.7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

ART.4. DEZVALUIREA INFORMATIEI

S.C. Edison S.R.L. are dreptul sa dezvaluie informatia:

4.1. Companiilor asociate/parteneri, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si S.C. Edison S.R.L. ;
4.2. Tertelor parti specificate la art. 3.6;
4.3. Agentiilor de urmarire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii.

ART.5. TRANSFERUL INFORMATIEI IN AFARA ROMANIEI

In atingerea scopurilor specificate la Art.1, S.C. Edison S.R.L. va avea dreptul de a transfera informatia unor terte companii din strainatate.

ART.6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

6.1. Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

a) de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi;
b) de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
c) de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele S.C. Edison S.R.L. sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
d) de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii.

6.2. Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit.b) si lit.c) ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.

6.3. S.C. Edison S.R.L. va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

ART.7. LEGATURILE SPRE ALTE SITE-URI

Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul https://victoriabulevardhotel.ro/. S.C. Edison S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. Edison S.R.L. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

ART.8. PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. S.C. Edison S.R.L. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

ART.9. DISCLAIMER

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. Edison S.R.L. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Edison S.R.L. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar S.C. Edison S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

ART.10. LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

S.C. Edison S.R.L. , furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

ART.11. LEGILE APLICABILE

Acest site este administrat de S.C. Edison S.R.L. din birourile sale din Brasov, Romania. S.C. Edison S.R.L. nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

ART.12. GENERALITATI

S.C. Edisonm S.R.L. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.